Guns N’ Roses

Gillar man Rock’n Roll så har man garanterat hört talas om bandet Guns N’ Roses, bandet bildades 1985 och medlemarna var vid starten Axl Rose, Slash, Izzy Stradlin, Duff McKagan och Steven Adler.

Nikola Spasenoski / Shutterstock.com

Guns N’ Roses är ett av världens bäst säljande band och det visar framförallt deras skara av fans som följt bandet genom alla år. Nya fans tillkommer hela tiden. Debutalbumet Appetite for Destruction har sålt i mer än 28 miljoner exemplar vilket också bevisar att man är störst.

2012 så valdes bandet in i Rockens Hall of Fame. Som med de flesta banden så skiftas medlemmarna om inte bandet splittras, vilket Guns N’ Roses inte verkar göra än i alla fall. De har haft en fantastisk karriär som än inte är över för herrarna i Guns N’ Roses.

Att bandet fortfarande är populärt det är det ingen tvekan om och som ännu ett bevis bandets storhet så har det gjort ett casinospel med bandet som grund. En spelautomat med Guns N’ Roses tema vilket endast några få har tidigare fått. NetEnt som är en stor utvecklare av spelautomater presenterade det senaste bland musikrelaterade spel Motörhead så sent som i september 2016. De flesta spel är fantasifigurer och symboler av olika slag.

Vi lär återkomma med artiklar i denna serien framöver då det finns några fler musikaliska spelautomater att skriva om.

Bookmark the permalink.