Ljud ombord på båten

Det är i sin tur skönt att bara sitta lyssna på naturen då du är ute med din båt. Du hör måsarna som skriker och havet som kluckar och med jämna mellanrum hör du andra båtar åka förbi. Men emellertid för att det inte skall bli för lugnt och skönt, kan det vara trevligt att kunna höra på någonting annat också.

Musik

Fördelarna med att vi hör på musik är att vi slappnar av och blir glada, vilket resulterar i att vi blir mindre stressade. Olika typer av musik får oss dock att känna olika känslor. Du kan till exempel bli glad och full av energi av glada rytmer eller däremot även väldigt nedstämd och dyster av sorglig musik.

Marinstereo och högtalare

Ta dig en titt online för att hitta det du behöver till din båt. Du kan köpa enbart stereon eller högtalare. Men det går lika bra att skaffa allt i ett set. Det finns utöver detta även vattentäta stereopaket med inbyggd högtalare. Via alla dessa kan du lyssna på radio, musik via din telefon och lyssna på steams. Högtalaren kan även vara utformade som exempelvis en lykta och därmed även bidra med ljus och stämning.

Bookmark the permalink.