Visa vem du är på olika musikfestivaler

Att gå på en musikfestival är något som är roligt och ger dig många nya upplevelser. Men det är också ett tillfälle att visa vem du är. Att uttrycka din individualitet och personlighet genom dina kläder och accessoarer. Hur kan man då göra det på ett bra sätt?

Anpassa dig efter festivalen

Det första du bör göra är givetvis att anpassa din klädsel efter var du är. På en hårdrocksfestival är det normala att klä sig i hårdrockskläder. Gärna komplett med till exempel nitar och denim. Men ibland kan det vara roligt att göra precis tvärtom, som genom att komma till Sweden Rock Festival i en tröja med Beyonce-tryck.

Var alltid individuell

En sak som brukar ses med lite skepticism på är de som kommer till en festival klädd i helt nya kläder. Som att de bara hoppat på ett tåg och skaffat sig en helt ny livsstil över en natt. Glöm aldrig bort att du är du och krydda alltid upp en outfit med något personligt. Det kan till exempel handla om att ha Pride-accessoarer som du kan köpa genom att klicka här. Det kanske inte är det just den festival du är på handlar om, men det är ändå aldrig fel att ta ställning.

Bookmark the permalink.